Disney+ Star

Na een eerste geslaagde samenwerking kijken we om samen met Disney de uitbreiding van het Disney+ aanbod aan te kondigen. Hiervoor maakten we vier street art werken in samenwerking met de artiesten Toon Van Ishoven, Cee Pil, Matthew May.

Van Antwerpen, naast de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, tot Luik, naast het treinstation Saint-Guillemins, en twee locaties in Gent. De artiesten lieten zich inspireren door films en televisieseries die beschikbaar zijn op Star op Disney+, waaronder ‘Deadpool’, ‘Pretty Woman’, ‘Desperate Housewives’ en Ugly Betty.

street-art-graffiti-mural-muurschildering-disney+-star-regio-luik-artiest-matthew-may-desperate-housewives

Naast het architecturale station Luik-Guillemins creëerde kunstenaar Matthew May een 3D-grondkunstwerk geïnspireerd op de populaire serie ‘Desperate Housewives’. Hij haalde zijn inspiratie uit de iconische openingsscène in de tuin van Eden.

street-art-graffiti-mural-muurschildering-disney+-star-regio-gent-artiest-ceepil-pretty-woman-julia-roberts

Oostendse artiest Cee Pil creëerde een gigantische 3D-etalage in de Chinastraat, met drie iconische outfits van Julia Roberts uit de nineties-klassieker ‘Pretty Woman’.

street-art-graffiti-mural-muurschildering-disney+-start-regio-gent-artiest-toonvanishoven-deadpool

Artiest Toon Van Ishoven Marvel’s liet antiheld ‘Deadpool’ los op Gent met zijn muurschildering aan de Vooruit in Gent.

street-art-graffiti-mural-muurschildering-disney+-start-regio-antwerpen-artiest-toonvanishoven-ugly-betty

In Antwerpen liet Toon zich inspireren door de serie ‘Ugly Betty’. Deze is zeer gepast te vinden aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen .

Heeft u een promotiecampagne ontwikkeld en bent op zoek naar een partner voor de uitvoering? Wallin’ kijkt samen met u hoe we deze campagne kunnen versterken met Street Art van A-Z. Creatief zijn is onze sterkte en vaak wat een bedrijf nodig heeft om een campagne viraal te laten gaan.

Wallin

Promotiecampagne lanceren?

Ontdek hoe wij kunnen helpen!

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info