Equality

Op een muur van 220 vierkante meter aan de Franse Vaart brachten wij in samenwerking met Gents artiest Letterknecht een monumentale schildering aan. Letterknecht koos er voor het Engelse woord gelijkheid, Equality, aan te brengen. De muur is helaas een tijdelijke ingreep geweest. Met de komst van een grootschalig nieuwbouwproject zou de muur dan ook op termijn verdwijnen. Maar ook al zal de muur verdwijnen, de boodschap is er één die altijd onthouden zal worden.

De site waarop we tewerk gingen was als het ware een blinde vlek in de buurt, zonder duidelijke bestemming. Met het nieuwbouwproject Keizerpoort zal Oryx Projects deze plek nieuwe allure geven met een mix aan woningen, kantoren en winkels. Voor Oryx Projects staat de beleving van de bewoner centraal. En die begint reeds buiten, op de stoep. De connectie om de muur, al dan niet, tijdelijk leven in te blazen was dan ook snel gemaakt.

street-art-graffiti-muurchildering-mural-equality-artiest-letterknecht-keizerpoort-regio-gent.jpg
street-art-graffiti-muurchildering-mural-equality-artiest-letterknecht-keizerpoort-regio-gent

Naast de aanbreng van de Equality-muurschildering nodigden wij nog een aantal artiesten uit om de andere muren op de site onder handen te nemen binnen een graffitijam. Artiesten uit Gent, Brussel en Antwerpen kwamen samen om hun technieken uit te wisselen en zich bloot te stellen aan nieuwe impulsen.

Naast de Equality muur schilderden Cee Pil, Simon Mannaerts, Lobster Robin en Solid9000 op de site die werd afgebroken. Op de parking van de huidge Aldi kunnen de werken gevonden worden van artiesten Marc Eyes-B en Mauche (BXL) , Sawer en Skill (Antwerpen) , Kitsune Jolene en Plur (Gent).

street-art-graffiti-muurchildering-mural-artiest-cee pil-keizerpoort-regio-gent
street-art-graffiti-muurchildering-mural-artiest-cee pil-keizerpoort-regio-gent
street-art-graffiti-muurchildering-mural-artiest-lobster robin-solid-keizerpoort-regio-gent
street-art-graffiti-muurchildering-mural-artiest-eyes-b-keizerpoort-regio-gent
street-art-graffiti-muurchildering-mural-artiest-mauche-keizerpoort-regio-gent
street-art-graffiti-muurchildering-mural-artiest-sawer-skull-keizerpoort-regio-gent
street-art-graffiti-muurchildering-mural-artiest-sawer-kitsune jolene-keizerpoort-regio-gent

Heeft u plannen om uw gebouw weg te doen maar staat het dar maar in de tussentijd? Zoekt u nog een positieve manier om u activiteit in de kijker te zetten? Wilt u passage ook aangenamer voor lokale bewoners? Wallin’ kijkt graag samen met u wat wij kunnen betekenen binnen uw verhaal.

Wallin

Uw project in de kijker stellen?

Ontvang een vrijblijvend voorstel!

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info