Matthew Dawn


Voor dit project bevonden we ons in Zelzate, bij de familie Emil. Na een hele reeks renovatiewerken binnenshuis was het tijd om de puntjes op de ‘i’ te zetten met de finale afwerking van de koer. Hier had Vader Emil een achterhuis laten zetten met overdekte veranda. Ideaal om mensen te ontvangen of om met de familie knus buiten te zitten. Maar het plaatje was nog niet compleet. Op enkele ingebouwde plantenbakken na was er niet veel ruimte over voor groen.

De familie was zelf afkomstig uit Bulgarije en merkte dat hun jaarlijkse vakanties niet genoeg waren om de occasionele heimwee te stillen. Deze twee elementen, nood aan groen en een herinnering aan het thuisland, verzamelden we en bezorgde deze aan artiest Matthew Dawn. Deze ging er mee aan de slag en bracht deze samen in een trompe l’oeil muurschildering op maat voor de familie.

Aan de hand van foto’s die we kregen van de familie schepte hij een beeld dat niet enkel een vergroot gevoel van ruimte gaf maar ook groen naar de tuin bracht. De waterval in de bovenhoek verwijst naar de watervallen die bij hun thuisstad in Bulgarije te vinden was. Als u goed kijkt op het centraal punt van het meer zien we 4 eenden zwemmen die nar het gezin verwijzen, samen zwemmend in hun nieuw paradijs.

street-art-graffiti-muurchildering-mural-artiest-matthew-dawn
Wallin

Een lege muur thuis?

Wij vinden de artiest die bij uw wens past!

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info