Bierstalbrug Lievegem

Op aanvraag van het Vinderhoutepeleton, werd in samenwerking met de gemeente van Lovendegem en met toestemming van Waterwegen en Zeekanaal NV deze muurschildering tot stand gebracht van Cee Pil.

Dit kunstwerk is een artistieke interpretatie van de vele sportieve en recreatieve activiteiten die dagelijks plaatsvinden in de buurt van de brug.

Vanuit de nood aan een herkenbare en originele vertrekplaats voor de talrijke fietstochten die vanuit deze locatie aan het kanaal Gent-Brugge vertrekken, werd beslist om op deze brugpijler een originele en eigentijdse muurschildering te laten plaatsen.

De zeer herkenbare stijl van Cee Pil paste perfect bij het idee om drie activiteiten te verwerken in één kunstwerk. Waar hij vaak twee dieren of objecten in één tekening door elkaar laat gaan aan de hand van zijn gekende strepen. Liet hij hier de loper, overgaan in een fietser, die eindigt als paardrijder. Met dit kunstwerk wou hij ook de explosie weergeven die in de drie sporten voorkomen.

street-art-graffiti-muurchildering-mural-fietstunnel-lievegem-artiest-ceepil
street-art-graffiti-muurchildering-mural-fietstunnel-lievegem-artiest-ceepil.jpg
street-art-graffiti-muurchildering-mural-fietstunnel-lievegem-artiest-ceepil

Heeft uw stad een brug of muur die een soortgelijk verhaal wil vertellen over zijn omgeving? Contacteer ons nu en ontdek hoe wij leven brengen in uw idee!

Wallin

Eigen project starten?

Ontvang een vrijblijvend voorstel!

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info