De Karwei


Tijdens dit project voor de De Karwij in Lokeren, een School voor Buitengewoon onderwijs, haalden artiesten Xuas en Cee Pil inspiratie in het idee van ‘ontwikkeling van het kind. Het werk werd geïnspireerd door de schoolvisie : “Mijn hoofd vol vragen en nog een leven te gaan, zoek mee naar jezelf en leer me hoe dromen ontstaan"

Cee Pil bracht er de evolutie van een jong kuiken naar Pegasus in beeld. Deze vliegt vervolgens over in Huascaya’s spiraal des levens.

De opwaardering van het speelplein was dan ook broodnodig. Als plek van speelse rust kunnen de jongeren zich hier even laten gaan. Een mooie speelplaats is dan ook veel waard wanneer het de kinderen kan inspireren in hun pauze.

DSC 0569

De opfleuring van de speelplaats stopte hier niet. Samen met de aanleg van verschillende groenperken transformeerden ze de speelplaats binnen een periode van een jaar, van een betonnen koer tot een tuin vol kleur.

Kan jullie speelplaats of schoolinfrastructuur ook wat kleur gebruiken? Is er een verhaal of thema waarmee jullie de leerlingen graag mee willen inspireren? Contacteer ons gerust en wij kijken hou jullie verhaal kan omgezet worden in een prachtig kunstwerk.

Wallin

Meer kleur op de speelplaats?

Ontdek hoe wij kunnen helpen!

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info